Toimitus- ja maksuehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.Lähetykseen lisätään toimitus- ja postikulut.

Maksutavat

- Paytrail (verkkopankit ja luottokortit)
- Ennakkomaksu, joka maksetaan ennen tilauksen toimittamista

Kun tilaus on tehty, sähköpostiisi saapuu tilausvahvistus. Se toimii samalla laskuna, mikäli olet valinnut ennakkomaksun.

Tilitiedot, viite- ja tilausnumero sekä tilauksen summa näkyvät tilausvahvistuksessa.

Paytrail maksuvälityspalvelu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Toimitus

de meLLe oy toimittaa tilaukset 2-14 vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos tuotetta ei löydy varastosta, on toimitusaika yli 14 vuorokautta.Tilaustasi aletaan käsitellä vasta, kun rahat ovat saapuneet tilillemme.Otathan huomioon, että maksusi tuleminen tilillemme saattaa kestää 2-4 arkipäivää.Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotteita tiettyyn päivään mennessä.

Palautusoikeus

Painatuksilla varustetuilla tuotteilla on palautusoikeus vain tuotevirhetapauksissa, sillä ne laaditaan yksilöllisinä tilaustuotteina eikä niitä ole mahdollista myydä sellaisinaan eteenpäin muille asiakkaille (Kuluttajansuojalaki 15.12.200/1072, 16 §).Tuotteilla, joissa ei ole asiakkaan tilaamaa painatusta, on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä täydelliset yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), tilinumero jonne rahat palautetaan sekä saamasi tilausvahvistus.Mahdollisissa palautusasioissa ota yhteys myynti@melle.fi.
tech
Kauppa
de meLLe oy
Laulajantie 30
FI-16300, Orimattila
FINLAND
puh. 0400 444 189
myynti@melle.fi
Y-tunnus: 1745091-3